Djevojka sa cigaretom

About

Dobrodošli na mjesto gdje ćete pročitati zanimljive odlomke iz mog života, tekstove koje će vas nasmijati, neki možda rasplakati a poneki i motivirati.

Kako je nastao ‘No Matter What’ ?

Već jako dugo vremena razmišljam kako želim počet pisati, izbaciti negdje svoje misli, želje, ciljeve…

Ovaj blog je mjesto gdje ćeš doći pročitati tekst s kojim ćeš se poistovjetiti, koji će te motivirati, inspirirati, nasmijati a možda nešto i naučiti.

Nisam poznata, bogata niti ovim blogom želim dodatno zaraditi već želim nekom ukrast ‘komadić’ dana kako bi pročitao ono što sam napisala. Želim da ovo bude moj mali online dnevnik kojeg će svatko moći pročitati, gdje će svatko ostaviti svoj komentar i koji će na kraju ostaviti neki trag kod čitatelja.

Nikako se nisam mogla odlučiti kako da ga nazovem. Tražila sam ono pravo ime, da nije nešto obično i bez značenja… Odjednom mi je kliknulo ‘No Matter What’ odnosno ‘Bez obzira na sve’. Koliko god mi je bilo teško u životu uvijek sam uspjela u onome što sam naumila i često se uz moj život može dodati ‘Bez obzira na sve’.

Kroz postove ćeš upoznati tko sam, što sam sve proživjela, radila, kakav je studentski život, a kakav ljubavni, upoznat ćeš mene kao osobu 😉

Od mene možeš očekivati veliku dozu iskrenosti i otvorenosti. Meni nije problem pričati ni o čemu – niti o problemima, seksu, intimnosti, ljubavi, odnosima. Tekstovi će biti prošarani emocijama, ozbiljnošću, šalama a mogla bi se pronaći i poneka psovka (stilski govor).

Tko sam ja?

Imam 23 godine, živim u Hrvatskoj, dolazim iz jednog grada, studiram u drugom a živim u trećem 😀 Ne pitaj me kako i zašto ali s vremenom ću ti sigurno otkriti!

Jako sam emotivna osoba, brzo se vežem za nekoga što ćeš moći zaključiti iz mojih postova. Dobra sam prijateljica, uvijek sam tu za nekoga i volim saslušati ljude, tj volim savjetovati nekoga kada ima neki problem. Mogu satima slušati što nekog muči i savjetovati mu što da radi. Luda sam za društvenim mrežama što mi je i trenutno posao. Privlači me komunikacija s ljudima putem društvenih mreža, volim dijeliti s ljudima svoje crtice iz života.

Imam psa kojeg volim najviše na svijetu i ne bi ga mijenjala za ništa!

Volim puno jesti, plesati, fotografirati, čitati knjige, surfati na internetu, piti kave, družiti se s prijateljima, posao. Da posao. Mnogima je čudno čuti rečenicu: ‘Ja volim svoj posao’, ali ja ga zaista obožavam (o čemu ćete sigurno čitati).

Detaljnije o meni ćeš sigurno saznati putem postova koje ćeš pročitati. Teško je u nekoliko redaka predstaviti se, već je lakše kroz određenu temu, priču ili situaciju vidjeti kakva je osoba.

Nadam se da sam te kratkim predstavljanjem uspjela bar malo zainteresirati i ostaviti kratki ‘reminder’ u tvojoj glavi da se vratiš vidjeti ima li što novog.

Stojim na raspolaganju za sva pitanja, želje, pozdrave :*

p.s. prati me i na mojoj Facebook stranici!

Sharing is caring! :)