Posao iz snova – 31 day blog challenge – Day 9

Posao iz snova - 31 day blog challenge - day 9

Trenutno radim posao koji mi je na putu prema poslu iz snova.

Ne znam od kud početi. Kažu ispočetka. Zbog viška slobodnog vremena za vrijeme studiranja krenula sam istraživati potpuno novo područje zanimanja. Digitalni marketing. Zaljubila sam se, a pogotovo u društvene mreže. Tako sam krenula kopati, učiti, istraživati… Nakon dvije godine samoučenja, odlučila sam se prijavljivati na natječaje za posao takve vrste. Bilo je puno nepročitanih mejlova od strane poslodavaca, odgovora da sam ‘nekompetentna’…ali mene to nije obeshrabrilo. Znala sam da to želim.

Došao je dan kada sam primila 2 poziva na razgovor u poznate firme – jedna je medij (gdje danas radim) i jedna je digitalna agencija. Na razgovoru u digitalnoj agenciji sam impresionirala sugovornice svojim radom i postignućem kao i riješenim zadatkom kojeg sam dobila prije razgovora. No više sreće je imala cura koja je malo bolje riješila zadatak. Obećali su mi javiti mi se za koji mjesec kada budu širili svoj tim.

No ja sam dobila posao u najjačoj medijskoj kući u Hrvatskoj. Tako je trebalo biti. I nije mi žao. Iako nema puno kreative, puno sam naučila a vjerujem da ću još i više. Ne moram ni spominjati da su mi se ovi iz agencije i javili ako sam još zainteresirana. Naravno, odgovorila sam da sam dobila posao drugdje i da ništa od toga. Mislim da su lupali u zid glavom što me nisu prije uzeli 😀 .

Posao iz snova…

Malo sam se raspisala oko posla kojeg trenutno radim ali to je uvod u ono što želim raditi do kraja života. Želim imati digitalnu agenciju koja će raditi s malim i velikim klijentima. Voditi im profile na društvenim mrežama, osmišljavati kampanje, oglase.. Zaista volim taj posao, uživam u njemu, kreativna sam i volim to dati nekom drugome. Smatram da će tako posao biti i najbolje odrađen, onda kada je odrađen iz ljubavi a ne samo da bi se domogli novaca s kojim preživljavamo.

Posao iz snova - 31 day blog challenge - day 9

Nadam se da će do onda biti živ i ovaj moj blog, kako bi mogla podijeliti s vama što radim i prisjetiti se sa smješkom ovog posta. 🙂

Sharing is caring! :)

Komentiraj

komentari

Odgovori