Značenje imena bloga – 31 day blog challenge – Day 3

31 day blog challenge day 3

Kada sam odlučila da ću pisati blog bilo je teško odabrati ime. Tada sam odlučila – No Matter What!

Dugo sam mozgala da li da krenem sa pisanjem bloga ili ne. Još više sam bila u nedoumici da li da se zna tko stoji iza bloga ili ne. Još duže sam sama sa sobom diskutirala oko samog naziva. Prvo sam si pisala liste mogućih imena, onda sam guglala kako blog najbolje nazvati i što je ključno da bude pamtljivo. Cijelo to istraživanje trajalo je oko 2-3 tjedna.

Zašto No Matter What?

No matter what u prijevodu znači ‘bez obzira na sve’ što savršeno opisuje neki moj životni moto. Iako sam doživjela sranja u životu odkad sam bila svjesna sebe, ostala sam zdrava, sretna, društvena i puna života. Kada god mi nešto ne ide po planu, kažem si “Bez obzira koliko teško i nemoguće bilo, ti to možeš”. Nastojim bodriti samu sebe pozitivnim stvarima kako bi si olakšala teške situacije.

Trenutno sam u Zagrebu samo svojom zaslugom, radom, trudom i upornošću. Bez obzira koliko puta sam se našla u situaciji gdje doslovno nemam za jest, ja sam se iščupala. Bez obzira koliko puta sam se dovela u situaciju da nisam učila, često sam se izvukla snalažljivošću ma kako nemoguće bilo.

Zato sam odlučila da će to biti ime mog blog s obzirom da sam ga zamislila kao mali online dnevnik gdje ću s čitateljima dijeliti ‘svoje svakodnevne crtice iz života’.

Sharing is caring! :)

Komentiraj

komentari

Odgovori